Mandag – fredag: 9.30 – 17.30 │ Lørdag: 9.30 – 14.00 │ Søndag: Lukket
Telefon: 62 26 50 86│ Mail: keldor@mail.dk │ Adresse: Torvegade 6, 3700 Rønne

Vores brands

— Kendte mærkesko til voksne i alle aldre

Vi kender det alle sammen. Vi ved vi mangler et par nye sko, men kan ikke bestemme os for hvilken type det skal være. Hvis det er sådan du har det lige nu, så tøv ikke med at lade dig inspirere i vores udvalg af kollektioner.

Hos Keldor er vi særligt glade for

Vores udvalg har især fokus på stærke varemærker som Ecco og Rieker, men du finder også praktisk outdoor sko fra f.eks. Viking og Salomon.

Ecco – Top Brand

Ecco

ECCO er et af verdens førende mærker indenfor innovativt og bekvemt fodtøj til kvinder, mænd og børn. Hvad enten du har brug for sko, støvler eller sandaler er ECCO altid en sikker garanti for kvalitet, design og komfort af højeste karat.

Med rødder i Danmark, og med stor fokus på opretholdelsen af integritet og kvalitet, kan du være sikker på at få dig en helt fantastisk sko hvis du køber Ecco.

Rieker – Top Brand

Rieker

Rieker er som navnet antyder en tysk skoproducent som har sine rødder helt tilbage i slutningen af 1800-tallet, mere præcist 1874. Rieker har levet i bedste velgående i alle disse år, fordi der konstant har været fokus på at levere maksimal kvalitet og komfort både på herre- og damesiden.

Rieker henvender sig således til den kvalitetsbevidste forbruger som vil have kvalitet der, med den rette behandling, holder i mange år.

Garbor – Best seller

Gabor

I udsøgte skindmaterialer og med en stilren fornemmelse for tidens hotteste trends er det ikke svært at forstå, hvorfor Gabor bliver ved med at være et af verdens mest populære skomærker. Se det lækre udvalg herunder med det samme.

Med en historie der strækker sig helt tilbage til 1949, har tyske Gabor i over 60 år lavet sko til hele verden. De har i løbet af disse mange år opbygget en masse erfaring, og de har udviklet sig enormt meget

Sko til den moderne kvinde

Clarks

Med et par Clarks sko, er du sikret en enorm kvalitetet til prisen.

Derudover er designet hos Clarks, kendetegnet ved en generelt klassisk skandinavisk stil, med brugen af sort som den centrale farve i deres designs.
Læs mere...

Vagabond

Vagabond er høj kvalitet og trendsættende fashion til ham og hende.

Til dig der gerne vil være lidt længere fremme i skoene end alle andre. Med en historie der går næsten 50 år tilbage, har Vagabond en enorm erfaring.
Læs mere...

Ara

Ara er kendt for deres specialisering inden for kvalitets sandaler.

Da deres fokus er lagt på netop denne type fodtøj kan de skabe mange tyder. Ara har de efterhånden fået sig en del erfaring inden for netop dette.
Læs mere...

Vi har sko til en hver lejlighed

Keldor sko er for både børn og vokse i alle aldersgrupper. Vi ligger i naturskønne omgivelser på Bornholm og sørger for, at aldrig mangler fodtøj – uanset om du skal til fest, på arbejde eller ud på en gåtur. V

Jaco

Clarks

Angulus

Lloyd

Rohde

Vagabond

Ara

bugatti

Green Comfort

Crocs

tamaris

Caprice

fitflop

Teva

Peter Kaiser

Merrell

salomon

Viking

Flere mærker

Jaco

Angulus

Lloyd

Rohde

Ara

bugatti

Green Comfort

Crocs

tamaris

Caprice

fitflop

Teva

Peter Kaiser

Merrell

salomon

Viking

Åbningstider

  • Hverdage: 9.30 – 17.30
  • Lørdag: 9.30 – 14.00
  • Søndag: Lukket

Følg med

Vil du deltage i konkurrencer og være helt opdateret på tilbud og nyheder? Følg med på Facebook

© Plico A/S, All Rights Reserved