Mandag – fredag: 9.30 – 17.30 │ Lørdag: 9.30 – 14.00 │ Søndag: Lukket
Telefon: 62 26 50 86│ Mail: keldor@mail.dk │ Adresse: Torvegade 6, 3700 Rønne

Keldor Sko

— Vi er kendt for vores service, kvalitet og mærkevarer

Keldor sko er for voksne i alle aldersgrupper. Vi ligger i naturskønne omgivelser på Bornholm og sørger for, at aldrig mangler fodtøj – uanset om du skal til fest, på arbejde eller ud på en gåtur. 

Vi har ydet god service siden 1940

Særlig udvalgt kvalitet og service tager tid at opbygge, og det kan man roligt sige, at vi har gjort her hos Keldor Sko. Butikken har solgt sko på Torvegade 6 i Rønne siden 1940 og har altid haft en helt særlig plads hos byens borgere. Siden 1987 har Keldor Sørensen stået bag roret.

Vi tilbyder

Unik pasform

Dine fødder er lige så vigtige for os, som de er for dig. Hos Keldor får du de helt rigtige fodtøj med ud af døren. Vi måler din fod med moderne måleudstyr og finder den helt rigtige model til dig.

Vi tilbyder

Faguddannet personale

Vores personale er uddannet indenfor branchen og tager ofte kurser for at holde sig opdateret på den nyeste viden på feltet. Vi sørger for, at du føler sig godt tilpas hele vejen igennem.

Vi tilbyder

Høj kvalitet

Hos Keldor sko er kvalitet et af vores primære fokus. Alle vores mærkesko er i høj kvalitet, og de er lavet på gode materialer, som holder i lang tid og giver dig god komfort dagen lang. 

Vi tilbyder

Central placering

Du finder Keldor Sko i Rønne centrum i sammenhæng med modebutikken Feet Me, som vi samarbejder med om at skabe et bredt sortiment af sko for både mænd, kvinder og børn i alle aldre.

Vi har mange års erfaring med sko

Hos Keldor giver vi garanti for god og professionel service. Vi sørger for, at du kommer ud af døren med de helt rigtige sko, som sidder godt på dine fødder og er behagelige at have på i flere timer. Vores faglige dygtige personale tager sig af dine forespørgsler og sørger for at bestille varen hjem, hvis du ønsker en særlig model, farve eller størrelse.

+20

Velkendte skomærker

1940

Etableringen af butikken

Med stor ♥ for Bornholm

Frodig natur, seværdigheder og afslapning på smukke stande. Vi har fodtøjet til en hver lejlighed – både ude og inde. Vi er rigtig glade for Bornholm. Her er bakker, grønt og frodigt agerland og masser af skov. Og som det eneste sted i Danmark kan du opleve klipper på Bornholm.

Åbningstider

  • Hverdage: 9.30 – 17.30
  • Lørdag: 9.30 – 14.00
  • Søndag: Lukket

Følg med

Vil du deltage i konkurrencer og være helt opdateret på tilbud og nyheder? Følg med på Facebook

© Plico A/S, All Rights Reserved